O katalogu

Obavijest kupcima o novom modelu financiranja unutar Metro-a putem Grenke leasinga:

Mogućnost nabavke putem leasinga:

- Gastro profesionalni uređaji i ugostiteljska oprema,
- TV, audio i video opreme
- Printeri i uredska oprema

Pogodnosti financiranja putem leasinga:

- Financiranje opreme (već od 4.000,00 HRK - neto)
- Trajanje najma od 12-60 mjeseci
- U najamninu uključena polica osiguranja
- Bez učeąća, akontacije ili jamčevine
- Bez valutne klauzule, fiksno u HRK za vrijeme trajanja najma

 


Pred Vama je katalog ugostiteljske opreme koji je potreban svakoj kuhinji u kojoj se spajaju kreativne ideje i pripremaju tradicionalna ili moderna jela.

Unutar 10 glavnih kategorija izdvojili smo opremu koja će Vam osigurati da se više ne brinete o pronalasku i nabavi osnovne opreme te vrsti materijala svakog proizvoda, već o kuhanju, dizajnu, spajanju okusa i posluživanju.

Za sve koji žele biti kreativni i održati kvalitetu, u kategoriji KUHANJE, pronaći ćete osnovnu opremu potrebnu u svakoj kuhinji: od lonaca, tava, pribora i posuđa optimalno proizvedenih od različitih vrsta materijala uz pomoć kojih ćete riješiti svoje probleme i zasjati u kulinarskom umijeću.

Kategorija SERVIRANJE sadrži širok asortiman za svakodnevne i svečane prigode koje ćete pažljivo odabrati kako bi impresionirali svoje goste, a u ostalim kategorijama opremite se proizvodima za dostavu, čuvanje rane, održavanje higijene kao i ostali namještaj potreban Vašim ugostiteljskim objektima.

U online katalogu pronađite proizvode kojima biste želji upotpunili svoj radni prostor i dodajte ih u košaricu. Nakon što ste odabrali sve proizvode, pošaljite nam upit, a naši osobni savjetnici javit će Vam se s ponudom.